Over ons

Brabantse nuchterheid.
Grenzeloze ambitie.

We zijn een bureau dat gaat voor digitale marketing resultaat. Samen zoeken we de grenzen van digital marketing op, zodat jij jouw markt kunt veroveren. Stellen we jouw klanten en hun ervaring centraal in alles wat we doen. Hoe? Door slimmer te werken dan de rest. Vanaf dag 1 gaan we zonder reserves samen voor jouw digitale marketing doelen. Of daar nu alleen een social media strategie voor nodig is of dat je volledige bedrijfsvoering wilt omvormen naar digitale dienstverlening. We zetten vandaag de eerste stap en maken er samen iets geweldigs van.

We zijn gedreven en nuchter.

Willen liever het slimste dan het het grootste bureau zijn. We zijn hongerig en willen samen met jouw organisatie groeien. Door slimmer, sneller en 100% vanuit de eindgebruiker te denken. Door geweldige platformen voor merken en organisaties te designen, te bouwen en te optimaliseren.

Alle kaarten open op tafel dus.

We hebben een andere blik op ‘hoe we dingen doen’, omdat wij geloven dat jij als klant uiteindelijk altijd slimmer wil zijn dan je concurrenten. We zitten daarvoor echt samen met klanten aan tafel en challengen je om de allerbeste klantgerichte oplossingen te ontwikkelen. Geen dubbele agenda’s.

We zijn nooit klaar met projecten en met onze eigen ontwikkeling. We groeien graag mee met onze klanten. Zonder afhankelijk te zijn van langdurige ‘strategische samenwerkingsverbanden’. Vooral niet, omdat we graag veel verder gaan dan online producten. Wij slagen er in je bedrijf anders te laten denken. Daarbij is het cruciaal dat we naar buiten blijven kijken. Neem contact op met onze digitale marketing experts via het contactformulier.

 

 

Ik wil graag meer weten over WIM Online

De stap naar digitale eenvoud is slechts een klik verderop.

A De Amert 136, 5462 GH Veghel
T +31 413 34 12 99
E info@wearewim.nl