Development

Onder de noemer ‘development’ verstaan we alle acties die behoren tot het ontwikkelen van een nieuwe website of online applicatie. In dit traject starten we met een blank canvas wat we op basis van jouw wensen en doelstellingen gaan inrichten. Zie het als de fundering die nodig is om een goede bouw te verwezenlijken. Zo moeten we weten welke de functie website of applicatie heeft, hoe de doelgroep zich online gedraagt en welke content nodig is als invulling.

Daarna starten we met het bouwen. Tijdens de bouw zal je als klant nauw betrokken blijven bij de ontwikkelingen. Zo managen we verwachtingen en testen we of onze keuzes werkbaar en effectief zijn, of nog moeten worden bijgeschaafd. Het resultaat is een krachtige online basis.

Met het oog op de 7 stappen van de online marketing strategieën is het belangrijk om alles in eigen hand te hebben. Zoals de server, onderhoud of de bouw van de website. Zo kunnen wij snel schakelen om je website zo snel en goed mogelijk te optimaliseren. Technisch, maar ook wat content betreft.

Als de website of applicatie eenmaal ‘live’ staat komt onze dienst ‘onderhoud, reparatie en optimalisatie’ aan bod. Net als na de bouw van een huis is belangrijk dat de beoogde doelgroep weet waar hij dit huis kan vinden. Maar ook dat dit huis goed begaanbaar is, en dat alle onderdelen onderhouden worden tegen slijtage.

  • Compleet coderen van snelle en stabiele website.
  • 
Snel wijzigingen uitvoeren voor SEO, SEA, en snelheid.
  • Landingspagina’s ten behoeven van advertising
  • Alles op maatwerk om zo optimaal mogelijk te presteren.

Ik wil graag meer weten
over WIM online

De stap naar digitale eenvoud is slechts een klik verderop.

A De Amert 136, 5462 GH Veghel
T +31 413 34 12 99
E info@wearewim.nl