Onderhoud

Onderhoud en beheer van een website zijn vaak ondergeschoven kindjes. Omdat men het belang er niet van inziet, omdat men de kosten van websiteonderhoud niet kan of wil dragen of omdat men bang is voor de risico’s die een WordPress update met zich meebrengt en niet weet de gevolgen kunnen zijn. Onderhoud is echter van groot belang voor een goede website. Daarbij repareren we fouten of bugs en optimaliseren we je website in de interface en vindbaarheid.

Je hebt bij ons de keuze uit drie onderhoudspakketten: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Daarmee zijn veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid gewaarborgd.

Onderhoud
Voor websites en online applicaties is het van belang dat ze van tijd tot tijd goed worden doorgelicht. Zo zijn we vanuit WIM Online alert op software-updates en kijken we naar we nieuwe veiligheidsoplossingen. Daarnaast beheren we de statistieken zodat we weten hoe de website functioneert en of we iets kunnen verbeteren en indien nodig optimaliseren. Om je als klant inzicht te geven in dit onderhoud sturen we je elke maand een samenvatting toe. Daarin vind je gebruikersstatistieken, kennisgeving over updates en meer informatie die van belang is om te kunnen bepalen of je website of applicatie ‘gezond’ is. We noemen dit het WIM Fit Rapport

Reparatie
Soms komt het voor dat je website een ‘bug’ bevat of storingen die je zo snel mogelijk verholpen ziet. WIM Online is gespecialiseerd in het snel en doeltreffend analyseren van problemen en deze op te lossen. Zit je met een online probleem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Optimalisatie

Het optimaliseren van websites in gebruiksvriendelijkheid en zichtbaarheid is mogelijk voor iedere website. Er zijn altijd wel oplossingen die ervoor zorgen dat Google beter bevriend wordt met de website van jouw bedrijf (so to speak), of dat de user interface slimmer kan worden vormgegeven. Zodat bezoekers makkelijker kunnen navigeren en mogelijk de conversie ook verhoogt kan worden. Onder optimalisatie hebben we de volgende acties die we verrichten
Alle voordelen op een rijtje? Komen ze:

  • iedere twee maanden update van WordPress
  • nieuwe thema’s en plugins updates
  • noodzaak van backups
  • sneller, veiliger en efficiënter maken van de site
  • een slimmere user experience (UX)
  • beveiliging en monitoring
  • schoonmaak en optimalisatie
  • …en dat allemaal heel eenvoudig met een abonnement

Ik wil graag meer weten
over WIM online

De stap naar digitale eenvoud is slechts een klik verderop.

A De Amert 136, 5462 GH Veghel
T +31 413 34 12 99
E info@wearewim.nl