Ik wil meer mensen bereiken

Een van de redenen om een goed functionerende website te hebben is het bereiken van meer klanten. Dat kan op meerdere manieren. WIM Online kent ze stuk voor stuk.

Social Media

Een goede website is één, maar denk je ook na over de mogelijkheden van social media? Facebook, LinkedIn of Instagram zijn een prima verlengstuk van je online zichtbaarheid. Platformen waar gebruikers - je klanten - niet alleen met elkaar, maar ook met je bedrijf de dialoog kunnen aangaan. We hebben een helder stappenplan voor je klaarliggen: van social campagnes tot content strategie en van gebruikersanalyses tot adverteren op deze platforms.

Remarketing & e-mail marketing

Met remarketing bereik je oude bezoekers opnieuw. Zo beweeg je ze om nogmaals je website te bezoeken. Wij hebben de techniek om die bezoeker met je merk, business of doel in aanraking te brengen. Remarketing omvat ook het monitoren van bezoek- en aankoopgedrag, die kunnen zorgen voor zaken als cross-selling, timing en een hogere conversie-ratio.

E-mailmarketing is een mooie manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Zonder dat andere mensen dat als irritant ervaren.

Ik wil ook mijn boodschap verspreiden!

Nieuwsgierig naar hoe je mee klanten bereikt? Klik op de knop!

Email is the Jason Bourne of online: somebody’s always trying to kill it. It can’t be done.

http://www.emailmonday.com

Inbound marketing

Bij inbound marketing zorgen we er voor dat potentiële klanten je vinden wanneer zij dat zelf willen. Bijvoorbeeld door relevante content voor een bepaalde doelgroep te creëren, deze content optimaal vindbaar te maken en dit op meerdere manieren online te promoten.

Dat lijkt een hele kunst, maar is met de juiste kennis en middelen goed te verrichten.

A De Amert 136, 5462 GH Veghel
T +31 413 34 12 99
E info@wearewim.nl