Ik wil beter zichtbaar zijn in Google

Een mooie website is één, goed gevonden worden is een heel ander verhaal. Daarvoor heeft WIM Online een paar slimme diensten beschikbaar.

SEA

Advertenties die te zien zijn op je website, afgestemd op de zoektermen van je bezoekers. Hoe mooi is dat? Het kan, met AdWords. Met SEA (Search Engine Advertising) wordt er voor advertenties ruimte ingekocht op je website, die gekoppeld zijn aan eerder ingevoerde zoektermen. Ook dat regelen we bij WIM Online. Andersom kan natuurlijk ook: jouw advertenties, te zien op andere websites.

SEO

Het lijken de toverwoorden voor een goede website: ‘Search Engine Optimization’, kortweg SEO. Oftewel de manier waarop jouw website sneller en beter wordt gevonden in zoekmachines als Google. Hoe doen we dat?

Door interne en externe factoren te verbeteren en relevante zoektermen - trefwoorden - slim en frequent in je copy toe te passen. Bewijs dat het werkt? Misschien heb je ons dankzij deze methode ook wel gevonden!

Ik wil ook beter gevonden worden!

Voorkomen dat mensen lang naar je website moeten zoeken? Klik op de knop!

Google Analytics

Google Analytics is een instrument die je inzicht geeft in het gedrag van de bezoekers van je website. Aan de hand van bezoekersstatistieken krijg je een goed en overzichtelijk beeld van de prestaties van je site, bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Waar komen je bezoekers vandaan, hoe lang blijven ze gemiddeld op een pagina en wat krijgt daar hun meeste aandacht?

Al die gegevens vertellen je of en wat je zou kunnen aanpassen om je website te optimaliseren. Anders gezegd geeft Google Analytics je het antwoord op de vraag of en hoe je webstrategie werkt.

A De Amert 136, 5462 GH Veghel
T +31 413 34 12 99
E info@wearewim.nl